TABOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3027 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tabor. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 10:59 Het eten was heerlijk. Bezorger netjes niet aangebeld omdat we dat hadden aangegeven. Bezorgtijd was perfect! Zeker nog een keer bestellen!
29 jan 2023 om 8:30 Payd for order, app shows that courier arrive after 10 minutes, but he already knocking, I dont have time to go down and he drive away, after 2 hours he thinks its good idea for delivery
25 jan 2023 om 23:25 Waarom zou je shoarma en lamsdöner los op je menu zetten als je toch overal shoarma op tyft
25 jan 2023 om 22:42 Gewoon de beste altijd goed ook voor 1 persoon word bezorgd en gratis
23 jan 2023 om 9:13 Eten altijd goed en bezorging altijd snel!
23 jan 2023 om 8:47 Was een kwartier te vroeg. En ongeduldig. Eerst aan bellen, en dan op de deur bonken. Vind ik niet netjes.
23 jan 2023 om 8:30 Bestelling duurde 2 uur.
22 jan 2023 om 20:05 Na 90 minuten maar eens gebeld om te vragen hoe lang het nog ging duren. Was druk werd gezegd. Na telefoontje was het er binnen 15 minuten. Bezorger zei verder niets. Turkse pizza was wel ok. Stokbrood hawai was erg slap en weinig smaakvol
21 jan 2023 om 19:55 Snelle bezorging en heerlijke shoarma , echt een aanrader!
20 jan 2023 om 21:35 Lamsshoarma speciaal met patat en pita. Op tijd bezorgd, goede kwaliteit vlees, patat lekker knapperig, lekkere salade er bij. Kortom: tevreden en aanbevolen!!
16 jan 2023 om 8:34 het was heerlijk
15 jan 2023 om 20:14 Normaal erg lekker.. nu uur gewacht en koud eten.. jammer